Koti osta-ethereumia luottokortilla

Osta Ethereumia luottokortilla helposti ja nopeasti

Kryptovaluutoista on tulossa yhä suositumpia ja myös Ethereumin suosio jatkaa kasvuaan. Ethereum on hajautettu alusta, jolla voidaan suorittaa niin sanottuja älykkäitä sopimuksia: sovelluksia, jotka toimivat täsmälleen ohjelmoidusti ilman petoksen tai kolmannen osapuolen puuttumisen mahdollisuutta. Ethereumia käytetään hajautettujen sovellusten rakentamiseen monenlaisissa palveluissa ja toimialoilla.

Luottokortit ovat suosituin maksutapa verkko-ostoksilla ja niin on ollut jo verkkokaupan alkuajoista lähtien. Tässä artikkelissa kerromme sinulle yksityiskohtaisesti, miten voit ostaa Ethereumia luottokortilla. Tämän jälkeen sinulla tulisi olla kaikki tarvitsemasi tiedot voidaksesi tehdä ensimmäisen ETH-ostosi.

Miksi Ethereumia kannattaa ostaa luottokortilla?

Yksi tärkeimmistä syistä ostaa kryptovaluuttaa luottokortilla on sen mukavuus. Useimmat yritykset hyväksyvät luottokortit ja niiden avulla voit tehdä ostoksia verkossa helposti, missä ja milloin vain. Täten se sopii loistavasti uusien Ethereum-käyttäjien maksutavaksi. Ethereumin ostaminen luottokortilla on myös yksi nopeimmista tavoista hankkia ETH:ta. Siinä missä pankkisiirron perille saapuminen voi viedä päiviä, käyttämästäsi pörssistä riippuen ETH voidaan lähettää lompakkoosi vain muutamassa minuutissa oston jälkeen. Osta Ethereumia luottokortilla, jos haluat kryptovaluuttojen liikkuvan nopeasti.

Jos maksat luottokorttisi saldon tunnollisesti ja ajallaan pois joka kuukausi, toinen syy käyttää luottokorttia kryptovaluutan ostamiseen on palkintopisteiden kerääminen. Monet palkitsemisohjelmat tarjoavat bonuspisteitä jokaisesta matkustamiseen tai ruokailuun käytetystä eurosta ja jotkut tarjoavat jopa lisäbonuksia kryptovaluutan ostamisesta. Palkintopisteiden käyttäminen Ethereumin ostamiseen on loistava tapa saada enemmän hyötyä rahoillesi. Parantamalla luottopisteitäsi voit tulevaisuudessa hyötyä tilanteessa, jossa sinun on haettava lainaa esimerkiksi asuntoa varten.

Kryptojen hinnat ovat epävakaita, joten ostojen ajoitus on kaikki kaikessa. Hinnat voivat vaihdella hyvin nopealla aikataululla ja sijoituksesi arvo on pitkälti riippuvainen oikea-aikaisesta ostotapahtumasta. Käyttämällä luottokorttia voit hyödyntää ethereumin hinnan laskua ja ostaa ETH:ta nopeasti ja juuri silloin, kun hinta on alhainen. Tämä joustavuus voi auttaa sinua saamaan enemmän vastinetta rahoillesi ja maksimoimaan sijoituksesi.

Jotkin pörssit veloittavat luottokorttimaksujen käsittelystä korkeampia maksuja kuin muista menetelmistä, kuten pankkisiirrosta tai SEPA-maksusta. Jos kuitenkin katselet ympärillesi, voit löytää pörssejä, jotka veloittavat luottokorttimaksuista vain hyvin alhaisia maksuja. Yhdistettynä palkitsemisohjelmaan nämä alhaiset maksut voivat tehdä Ethereumin ostamisesta luottokortilla erittäin houkuttelevan vaihtoehdon.

Luottokorttia maksutapana käyttäen on mahdollista myös asettaa toistuvia maksuja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ostaa esimerkiksi kuukausittain tietyn määrän Ethereumia tai muuta kryptovaluuttaa riippumatta sen sen hetkisestä kurssista. Täten säästät myös omaa aikaasi, kun sinun ei tarvitse tehdä ostoja manuaalisesti. Kryptovarantosi kasvavat näin aivan huomaamatta.

Luottokortin käyttämisen etuna Ethereumin ostamisessa on lisäksi se, että se on suhteellisen turvallista. Kun käytät luottokorttia, maksutapahtuma käsitellään vakiintuneen rahoituslaitoksen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että käytössä on turvatoimet siltä varalta, että jokin menee pieleen tapahtuman kanssa. Jos kaipaat tämänkaltaista turvaa, osta Ethereumia luottokortilla.

Mistä Ethereumia kannattaa ostaa luottokortilla?

Ethereum pörssit ovat alustoja, joilla voit ostaa, myydä tai vaihtaa digitaalista omaisuutta vastineeksi muusta omaisuudesta tai fiat-valuutoista.

Ennen kuin listaamme pörssit, on tärkeää huomata että kryptovaluutan ostaminen luottokortilla on yleensä kalliimpaa kuin muilla menetelmillä. Tämä johtuu siitä, että luottokorttiyhtiöt veloittavat maksun tapahtuman käsittelystä. Lisäksi monet pörssit perivät omat maksunsa. Kun vertailet eri pörssejä, muista ottaa huomioon kaikki ostokseesi liittyvät maksut saadaksesi parhaan mahdollisen tarjouksen.

Alle olemme listanneet kahdeksan erinomaista pörssiä, joista ETH:n ostaminen luottokorttia käyttäen käy vaivaten:

eToro

 eToro on online-kaupankäyntialusta, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa erilaisilla varoilla, kuten osakkeilla, kryptovaluutoilla ja hyödykkeillä. Alusta on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja se tarjoaa monia kekseliäitä ominaisuuksia. Yksi eToron ainutlaatuisimmista piirteistä on sen sosiaalisen kaupankäynnin ominaisuus. Tämän avulla käyttäjät voivat nähdä, miten muut käyttäjät treidaavat ja kopioida heidän kauppojaan. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen niille, jotka vasta opettelevat kaupankäyntiä kryptovaluutalla. Se antaa todellista tietoa siitä, mitkä strategiat toimivat hyvin kokeneilla sijoittajilla. eToro tarjoaa myös demotilin, jonka avulla käyttäjät voivat ensin harjoitella kaupankäyntiä virtuaalirahalla.

Bitpanda

Bitpanda on vuonna 2014 perustettu johtava eurooppalainen digitaalisen omaisuuden pörssi. Bitpandan avulla voit ostaa, myydä ja tallentaa kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia, Ethereumia, Rippleä ja paljon muuta. Bitpanda on yhden luukun palvelu niille, jotka haluavat sijoittaa digitaalisiin varoihin. Bitpandalla voit ostaa ja myydä kryptovaluuttoja helposti ja turvallisesti eurolla. Bitpanda tarjoaa myös erilaisia muita palveluita, kuten markkinatietoja, uutisia ja analyysejä. Bitpandan pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa ja sillä on toimistoja myös muualla Euroopassa. Bitpanda on Itävallan rahoitusmarkkinaviranomaisen (FMA) sääntelemä yritys.

OKX

OKX on kryptovaluuttapörssi, joka perustettiin vuonna 2014. Pörssin pääkonttori sijaitsee Seychellesissä ja se on käyttäjien saatavilla yli 100 maassa. OKX tarjoaa erilaisia ominaisuuksia, kuten käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, kehittyneitä kaupankäyntityökaluja ja kattavan luettelon tuetuista omaisuuseristä. OKX tarjoaa myös mobiilisovelluksen sekä Android- että iOS-laitteille. Perinteisen spot-kaupan lisäksi OKX tukee myös marginaalikauppaa ja johdannaiskauppaa. OKX on luonut maineen luotettavana ja turvallisena pörssinä, jolla on 24/7 asiakastuki ja vankka turvajärjestelmä.

Binance

Binance on kryptovaluuttapörssi, joka käynnistettiin vuonna 2017. Lanseerauksensa jälkeen siitä on tullut yksi maailman suosituimmista pörsseistä. Binance tarjoaa monenlaisia palveluja, kuten spot- ja marginaalikauppaa, johdannaiskauppaa sekä turvallisen kryptolompakon. Se on yksi kaikkein suurimmista kryptovaluuttapörsseistä kaupankäyntivolyyminsa perusteella ja sillä on yli 90 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. Binancella on myös oma kryptovaluutta, Binance Coin (BNB), jota voidaan käyttää maksujen maksamiseen alustalla tai muiden omaisuuserien ostamiseen.

Skilling

Skilling-kryptopörssi on uusi alusta, jonka luvataan helpottavan käyttäjien digitaalisten varojen ostamista, myymistä ja kauppaa. Pörssi sijaitsee Kyproksella ja se on yksi harvoista pörsseistä, jotka tarjoavat kaupankäyntiä laajalla valikoimalla fiat-valuuttoja, kuten EUR, USD, GBP ja JPY. Skilling tarjoaa myös mobiilisovelluksen, jolla voi käydä kauppaa tien päällä.

PU Prime

PU Prime on johtava kryptopörssi, joka tarjoaa käyttäjille monenlaisia ominaisuuksia ja etuja. Ensinnäkin PU Prime tarjoaa turvallisen ja käyttäjäystävällisen alustan, jonka avulla on helppo ostaa, myydä ja vaihtaa digitaalisia varoja. Pörssi tarjoaa myös pääsyn erilaisiin kehittyneisiin ominaisuuksiin, kuten marginaalikauppaan ja OTC-kaupankäyntiin. Lisäksi PU Prime tarjoaa erittäin kilpailukykyisiä maksuja, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat käydä kauppaa digitaalisilla varoilla.

NAGA

NAGA on saksalainen finanssiteknologiayritys, joka keskittyy digitaalisten kaupankäynti-, sijoitus- ja säästöratkaisujen kehittämiseen. Yrityksen avulla käyttäjät voivat sijoittaa osakkeisiin, kryptovaluuttoihin, CFD:iin, ETF:iin ja muihin rahoitusvälineisiin. NAGAlla on myös sosiaalinen kaupankäyntialusta, jossa käyttäjät voivat kopioida muiden menestyneiden sijoittajien kauppoja. Vuonna 2017 NAGA lanseerasi myös oman kryptovaluuttansa, NAGA Coinin (NGC).

Markets.com

 Markets.com on suosittu kryptovaluuttapörssi, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä erilaisia digitaalisia varoja. Alusta tunnetaan yksinkertaisesta käyttöliittymästä ja laajasta valikoimasta ominaisuuksia. Perinteisten toimeksiantojen lisäksi Markets.com tarjoaa myös marginaalikauppaa ja CFD-kaupankäyntiä. Marginaalikaupan avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa vipuvaikutuksella, kun taas CFD-kaupankäynnin avulla käyttäjät voivat spekuloida omaisuuserän hinnalla omistamatta sitä itse. Pörssi on saatavilla monissa maissa ja se tukee useita kieliä. Markets.com on yksi harvoista pörsseistä, jotka sallivat käyttäjien tallettaa fiat-valuuttaa, mikä tekee siitä suositun valinnan kryptovaluuttamaailman uusien tulokkaiden keskuudessa.

Nämä pörssit ovat taatusti luotettavia, käyttäjäystävällisiä ja monipuolisia kryptovaluutan osto- ja vaihtopaikkoja. Suosittelemme lämpimästi aloittamaan Ethereum-kaupantekosi jossakin niistä.

Näin ostat Ethereumia luottokortilla

Seuraavaksi käymme vaihe vaiheelta läpi prosessin, jossa Ethereumia hankitaan luottokorttia käyttäen. Se ei ole lainkaan niin monimutkaista, kuin ehkä ajattelet:

1. Valitse sopiva Ethereum-pörssi yllä olevasta listasta

Listamme pörssit ovat tunnettuja, luotettuja ja turvallisia kaupankäyntipaikkoja. Pääset alkuun ilman laajaa taustatutkimusta, kun valitset jonkin näistä pörsseistä.

2.Tarkista luottokortilla maksamiseen liittyvät kulut

Kulut voivat vaihdella paljon pörssistä ja luottokortin myöntäjästäsi riippuen. Ne liikkuvat kuitenkin tavallisesti 2-6%:n välimaastossa. Selvitä maksujen määrä aina etukäteen, niin vältyt yllätyksiltä.

3.Luo tili ja vahvista henkilöllisyytesi

Joissakin pörsseissä tilin luomiseen vaaditaan vain nimi ja sähköpostiosoite. Vahvista tilisi sähköpostiisi lähetetyn linkin kautta, jonka jälkeen pääset lisäämään maksutavan. Osa pörsseistä vaatii enemmän tietoja henkilöllisyyden vahvistamiseksi, kuten esimerkiksi osoitteen, syntymäajan ja kuvan valtion myöntämästä henkilöllisyystodistuksesta (passi, henkilökortti, ajokortti). Kun olet toimittanut kaikki tarvittavat tiedot, pääset tekemään kauppaa.

4.Tee talletus luottokortilla ja osta Ethereumia

Useimmat luottokorttiyhtiöt asettavat rajoituksen sille, kuinka paljon voit tallettaa yhdellä transaktiolla. Täten saatat joutua tekemään useita talletuksia saavuttaaksesi haluamasi summan. On myös tärkeää muistaa, että luottokorttiyhtiöt veloittavat yleensä maksun jokaisesta tapahtumasta erikseen.

5.Osta Ethereumia suoraan luottokortilla

Ethereumia voit joissakin pörsseissä ostaa myös ilman talletuksen tekemistä. Esimerkiksi Binancella on mahdollisuus ostaa ETH:ta suoraan luottokortilla. Tämä ei juurikaan eroa ostamisesta talletetun summan avulla, mutta maksu käy hieman sitä suoraviivaisemmin. Voit ostaa Ethereumia heti tilin luomisen jälkeen.

6. Siirrä Ethereumit lompakkoon

Viime aikoina on ollut useita tapauksia, joissa pörssit ovat menneet konkurssiin ja asiakkaiden varat on jäädytetty. Tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää siirtää varat turvalliseen paikkaan eli erilliseen lompakkoon sen sijaan, että säilyttäisi niitä pörssitilillä.

Voiko Ethereumia ostaa anonyymisti luottokortilla?

Jos et osta Ethereumia luottokortilla, vaan käyttäen jotakin muuta metodia, pystyt säilyttämään yksityisyytesi. Perehdymme aiheeseen nyt hieman tarkemmin.

Tärkein syy siihen, että Ethereumia ei voi ostaa nimettömänä luottokortilla, on pankkien ja rahoituslaitosten noudattamat asiakkaan tuntemista (KYC) ja rahanpesua (AML) koskevat määräykset. Nämä määräykset edellyttävät, että yritysten on tarkistettava asiakkaidensa henkilöllisyys ennen kuin ne tekevät liiketoimia heidän kanssaan. Lyhyesti sanottuna luottokortin käytöstä jää aina jälki.

Termi "tunne asiakkaasi" (KYC) viittaa prosessiin, jossa asiakkaan henkilöllisyys tarkistetaan ennen liiketoimintaa asiakkaan kanssa. Tähän kuuluu yleensä tiettyjen tietojen, kuten esimerkiksi asiakkaan koko nimen, syntymäajan ja kansalaisuuden kerääminen ja tarkistaminen. KYC:n tavoitteena on estää vilpillinen toiminta, kuten rahanpesu tai identiteettivarkaus.

Rahanpesun torjunnalla (AML) tarkoitetaan lakeja ja asetuksia, joiden tarkoituksena on estää rikollisia käyttämästä rahoitusjärjestelmää rahanpesuun. Näiden lakien ja asetusten mukaan yritysten on toteutettava toimenpiteitä asiakkaidensa henkilöllisyyden tarkistamiseksi ja ilmoitettava epäilyttävästä toiminnasta viranomaisille.

Ethereumia ei siis ole mahdollista ostaa suoraan luottokortilla ja säilyttää samalla anonymiteettia. Mutta miten ostaa Ethereumia ja pitää samalla yksityisyytensä? Tähän on olemassa muutamia kiertoteitä. Suosituin tapa on käyttää vertaisverkkopörssiä, kuten LocalCryptosia tai Paxfulia. Näissä pörsseissä voit käydä kauppaa suoraan muiden henkilöiden kanssa ilman kolmatta osapuolta ja henkilökohtaisten tietojen luovuttamista. Näissä kauppatapahtumissa KYC- tai AML-vaatimukset eivät päde ja tarjolla on vaihtoehtoisia, anonyymejä maksutapoja.

Ethereumia on mahdollista ostaa myös prepaid-maksukortilla. Nämä kortit voi ostaa käteisellä, jolloin voit säilyttää anonymiteettisi koko prosessin ajan. On kuitenkin huomattava, että kaikki pörssit eivät hyväksy tämäntyyppisiä kortteja.

Anonymiteetti on monille ihmisille tärkeää monista eri syistä, kuten yksityisyyden suojan ja turvallisuusriskien vuoksi. Täydellistä anonymiteettiä ei luottokorttimaksuja käyttäen saa, mutta sitä kaipaavalle on olemassa kuitenkin muita vaihtoehtoja. Jokaisella menetelmällä on omat riskinsä ja rajoituksensa ja niitä on tärkeää puntaroida huolella.

Onko Ethereumin ostaminen luottokortilla turvallista?

Ethereumia luottokortilla ostettaessa on otettava huomioon muutamia riskejä. Verkko-ostoksia tehdessä on käytännössä aina olemassa se vaara, että henkilökohtaiset ja taloudelliset tietosi voivat varastetaan. Vaikka useimmilla kryptovaluuttapörsseillä on vahvat turvallisuusprotokollat, on ollut tapauksia, joissa pörsseihin on murtauduttu ja asiakastietoja on varastettu.

Kun ostat Ethereumia tai mitä tahansa kryptovaluuttaa, käytä aina hyvämaineista pörssiä (ks. listamme ylempänä tässä artikkelissa). Huijauksia on paljon, etkä halua joutua sellaisen uhriksi. Tee tutkimusta ja käytä vain sellaisia verkkosivustoja, joilla on hyvät arvostelut ja jotka ovat vakiintuneita. Varmista myös, että sivusto käyttää kaksivaiheista tunnistautumista.

Luottokortilla maksettaessa on tärkeää myös olla käyttämättä rahaa yli omien varojensa. Luotto-ominaisuudella varustetulla kortilla maksaessa velkaantuminen käy äkkiä huomaamatta. Tämän maksutavan kanssa onkin erityisen tärkeää laatia etukäteen budjetti ja pitäytyä siinä. Näin on mahdollista välttyä suurelta laskulta kuun lopussa.

Nämä seikat kuulostavat ehkä hieman pelottavilta, mutta riski varkauden tai huijauksen uhriksi joutumiselle on loppujen lopuksi melko pieni. Turvallisuuteen voit vaikuttaa hyvin paljon omalla toiminnallasi: osta Ethereumia luottokortilla käyttäen hyvämaineista pörssiä, suojaa omat tietosi ja kuluta rahaa viisaasti. Näin pysyt turvassa kaikkein parhaiten. Riskit on silti hyvä aina pitää mielessä.

Ethereumin ostaminen luottokortille plussat ja miinukset

Plussat

Helppous. Voit ostaa Ethreumia pörssistä jopa ilman talletusta.

  • Nopea. Käyttämästäsi pörssistä riippuen voit saada ostamasi ETH:t lompakkoosi jopa minuuttien sisällä ostotapahtumasta.
  • Automatisoidut ostot. Voit asettaa luottokortillasi ostettavaksi tietyn määrä ETH:ta tietyin väliajoin.
  • Vastuunjako. Luottokorttiyhtiö on vastuussa esimerkiksi huijauksista ja koska luottokorttisi ei ole yhdistetty suoraan pankkitiliisi, varasi ovat turvassa.
  • Läpinäkyvyys. Luottokortilla tehdyt siirrot ovat nähtävissä välittömästi.

Miinukset

  • Kulut. Käsittelykulut saattavat olla kortinmyöntäjästä ja valitsemastasi pörssistä riippuen melko korkeita.
  • Valinnanvaran vähäisyys. Kaikki Ethereum pörssit eivät hyväksy luottokorttia maksutapana.
  • Anonymiteetin puute. Luottokortilla ostettaessa sinut yhdistetään ostoihisi aina. Jos et osta Ethereumia luottokortilla vaan jollakin muulla metodilla, sinulla on paremmat mahdollisuudet yksityiseen transaktioon.
  • Tietomurron riski. Varas voi luottokorttitiedoillasi tehdä ostoksia ja saavuttaa luottorajasi hetkessä.